Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Masszív ágykeret, a tartós megoldás

Masszív ágykeret, a tartós megoldás


 Mikor egy laikus azt hallja, hogy ágy, akkor azonnal egy alvásra alkalmas, kényelmes fekhelyre asszociál. A gyártók és forgalmazók ellenben egy masszív ágykeretet értenek alatta, amihez a legfontosabb tartozék egy kényelmes és megfelelő alátámasztást nyújtó matrac.

Alapvetően megkülönböztetünk egybeszerelt ágyat és ágykeretet matraccal. Funkcióját tekintve mindkettő fekelyként szolgál, ám mégis óriási eltérések vannak közöttük.  Ma a masszív ágykeretet matraccal ismertetjük.

Egybeszerelt kontra ágykeret


 Amikor fekhelyet választ, akkor nagyon fontos, hogy figyelembe vegyen néhány szempontot:

●     Mekkora hely van és mekkora az igényelt fekvőfelület?

●     A fejvég és a lábvég kialakítása, magassága matraccal és anélkül.

●     Mennyire masszív az ágykeret, milyen élettartam várható intenzív és kevésbé intenzív használat mellett?


Kárpitozott ágyak esetén figyelni kell arra, hogy a feltüntetett méret az többnyire az ágy fekvőfelületének a mérete is. Ellenben ágykeret esetében az jó néhány centiméterrel túllóg a tényleges matrac méreten. Ezt főleg akkor kell figyelembe venni, amikor meghatározott helyre választ ágykeretet. Éppen ezért, az ágykeret és a matrac kiválasztásakor erre nagyon oda kell figyelni, hiszen a matrac csak ágykeretben funkcionál 100 százalékosan.

 Masszív ágykeret

Ha igazán masszív ágykeretre vágyik, akkor érdemes elfelejtenie a sorozatgyártásban készült ágykereteket. Főleg azért, mert azok bár gyorsan készen vannak, és jól bírják a terhelést, de közel sincs bennük annyi anyag, mint egy egyedileg készített keretben. Ha pedig igazán strapabíró és masszív keretet szeretne, ahhoz mindenképp jó minőségű alapanyagokból kell, hogy készüljön.

Az ágykeretek jelentős része lapraszerelt állapotban kerül kiszállításra. Ebből következik, hogy maga az összeállítás a vásárló feladata, ám nem minden esetben kell így lennie. Elég kevés áruházban érhető el az összeszerelési szolgáltatás, pedig nagyban megkönnyítheti mindenkinek az életét.

Tegyük fel, hogy a vásárló egy fiatal nő, több kisgyerekkel, így nagy nehézségekbe ütközne az ágykeret összeszerelése. Ebben az esetben nincs más dolga, mint igényelni az összeszerelési szolgáltatást a házhozszállítás keretein belül, majd hagyni, hogy munkatársaink megkönnyítsék az életét.

Ez pedig csak az érem egyik oldala, hiszen amellett, hogy kényelmes, a garancia sem vész el egy rosszul összerakott elem miatt. Természetesen a szolgáltatás feláras, de megéri!

A kínálatunkban kapható összes keret jól bírja a terhelést, de ha még inkább biztosra menne, akkor még kifejezetten strapabíró matracot is választhat hozzá.

  • prága gomez vil barna főkép

Matracok

A jelenlegi életmód speciális változásai révén a matracoknak jóval nagyobb kihívásoknak kell megfelelniük ahhoz, hogy tökéletesen alkalmasak legyenek az egészség megóvására. Matracainkról szóló cikkeinket a blogunkban elolvashatja, ahol praktikus tanácsokkal is szolgálunk azok tisztán tartására. 

Ha igazán masszív ágykeretet szeretne, keressen minket elérhetőségeinken, ahol kollégáink segítenek megtalálni az önnek megfelelő megoldást.

  • ágykeretek 2019 matracos
Címkék : matrac, masszív