Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Egy sokoldalú bútorunk, a kinyitható ágy

Egy sokoldalú bútorunk, a kinyitható ágy

Modern életünkhöz elválaszthatatlanul hozzátartoznak a bútorok, melyek egyik képviselője a kinyitható ágy, amely számtalan funkciójában képes betölteni a különböző korosztályok és felhasználói csoportok igényeit.

A kinyitható ágy fogalmába számtalan formájú, kialakítású vagy anyagú használati tárgyunk belefér, és most már számos kategória szerinti felosztás lehetséges a kanapéágyakon belül, úgymint modern, hagyományos vagy normál kanapéágyak. Nonstop Bútor webáruházunk kanapéágyai lefedik a különböző elvárások széles palettáját.

Ágyak, mint a bútorok talán legősibb képviselői

Otthonainkban megtalálható bútoraink egyik legnagyobb csoportja a franciaágyak, kanapék, heverők és egyéb alvóalkalmatosságok népes tábora. Magától értetődő módon az ilyen bútoraink legfontosabb tulajdonsága a kényelem és a méret, és ez a kettő sok esetben nem is feltétlenül elválasztható egymástól.

Azonban a fentiek mellett vannak még olyan fontos szempontok, mint az alapanyag, a szín, a külalak vagy éppen a folyamatosan egyre fontosabbá váló praktikum. Ez nemcsak azt jelenti, hogy adott esetben könnyen szállítható, összeállítható, kinyitható ágyunk legyen, hanem például azt is, hogy egyszerű módszerekkel átalakítható, így az éppen aktuális felhasználási igényekhez illeszthető legyen.

Kinyitható ágy, azaz a praktikum és a kényelem találkozása

Ennek egyik legjobb példája a kinyitható ágy, mely jó szolgálatot tehet, amikor korlátozott tér áll rendelkezésre, és mégis szeretnénk olyan bútort használni, amely néhány mozdulattal eredeti méreténél sokkal nagyobbá is átalakítható.

Az ilyen bútorok összecsukott állapotban lehetnek kisebb méretű ágyak vagy akár kanapék is, így nappal nagyszerű szolgálatot tehetnek ülőalkalmatosságként, míg éjjelre teljes értékű ággyal lesz gazdagabb a lakásunk. Nagy előnye a kinyitható ágyaknak az ágyneműtartó, mely segítségével még egy bútor funkcióját képes ellátni az ágyunk.

Ugyanígy ágyneműtartós az akciós Naomi kanapénk is, mely szintén egy kinyitható ágy, amelyhez nemcsak két oldalpárna, hanem két nagypárna is jár ajándékba.

Tervezéstől az összeszerelésig minden egy kézben

A Nonstop Bútor webáruházunkban kinyitható ágyak széles választékával találkozhatunk, és a piacon egyedülálló garanciális és minőségi szolgáltatással, valamint széles körű testreszabhatósági lehetőséggel élhetnek a cég vásárlói. A kanapék erősített kerettel készülnek, és ez adja az alapját a garantáltan hosszú élettartamnak.

A cégnél egy kézben van a tervezés, a gyártás és a szállítás, valamint kérés esetén az összeszerelés is. Ez azt is jelenti, hogy a vevő biztos lehet abban, hogy a kérésnek teljes mértékben megfelelően olyan bútort fog kapni, amely a tervezés és a gyártás minden fázisában tökéletes minőségben készül, továbbá elérhető az a szolgáltatás is, hogy a házhoz szállítás után szakembereink a helyszínen össze is szerelik a bútort. Ez utóbbi esetben a garanciális időn belül vagy azután megjelenő problémák száma elenyészőre csökkenthető.

Személyre szabhatóság

Még a vásárlás előtt a vevő páratlanul nagy lehetőséget kap egyéni kívánságai megjelenítésére, így meghatározhatja a párnák, a kárpitok, a kanapészövet színeit, sőt adott esetben a különböző részek is készülhetnek eltérő színű kárpitból.

Itt még nincs vége az opcióknak, ugyanis egyes típusoknál a szivacsok kivitele is választható, így extra vagy erősített ortopéd rugós kialakítású is, ez utóbbi gerincvédő zónával. A bútorok gyártása csak a részletek tisztázása után indul, így a vásárló személyre szabott termékkel fog találkozni. Amennyiben maradt még kérdése, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!