Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 281


A 2 személyes matrac vásárlásának előnyei

A 2 személyes matrac vásárlásának előnyei

Egy új ágybetét, mint amilyen egy 2 személyes matrac beszerzésére több okból kerülhet sor. Amikor fekhely vásárlására adjuk a fejünket, választhatunk, hogy egy komplett kárpitozott franciaágyat veszünk, vagy inkább mi magunk rakjuk össze az egyes elemekből a teljes bútort. Ilyenkor külön kell megvenni az ágykeretet és hozzá a matracot.

A másik eshetőség, ha már a lakberendezés része egy ilyen típusú ágy, de a régi matraca helyett szeretne valaki egy vadonatújat vásárolni. Bármelyik lehetőség áll is fent, át kell gondolni, hogy egy 2 személyes matrac vagy két különálló, 1 személyes matrac lesz-e a nyerő.

A 2 személyes matrac mellett mi szól?

Eléggé valószínű, hogy a leendő fekhelyet két fő fogja használni, ezért mindig figyelembe kell venni mind a két személy szokásait. Webáruházunk 2 személyes matracai jól példázzák napjaink matracvásárlási lehetőségeit abból a szempontból, hogy milyen összetételek állnak rendelkezésre jelenleg a piacon.

Mindenképpen érdemesebb egy 2 személyes változatba beruházni, ha a rajta alvó személyek alvási szokásai nem jelentős mértékben különböznek és hasonló súlycsoportba is tartoznak. Hiszen ha egy egybefüggő felületen alszunk, nincs esély az elmozdulásra, a lepedők nem jönnek ki a két matrac között.

Nonstop Bútor webáruházunkban különféle összetételű matracok kaphatók. A szivacs, rugós és habszivacs matracok közül a rugós változatok esetében ortopéd változatok is elérhetők.

Prémium matracaink választéka

Kitűnik kinálatunkból a Step Prémium 12 zónás ortopéd rugós matrac, amely, ahogy az elnevezése is mutatja, kiváló minőségű és igen népszerű ágybetéttípus. Jelenleg ez a legkeményebb rugós matracunk, melynek vastagsága 22 cm. A matrac annak is köszönheti ismertségét, hogy a megfelelő komfortérzet mellett nagymértékben terhelhető és strapabíró is egyben.

Összetétele egy 2,4 mm-es huzalból készülő bonellrugós rendszer, amelybe speciális, nagy tömegsűrűségű, merevítő habelemek kerülnek beépítésre. Az ágybetét széleibe szivacs merevítések kerülnek, hogy ezáltal tartósabb, feszesebb oldaltartást képezzenek. A merevítő habelemek további előnye, hogy a tartósság növelésén kívül tompítják a bonellrugós matracok más típusoknál érezhető áthullámzását is.

A Step Premium matrac további különlegessége, hogy egyedileg növelhető a matrac terhelhetősége, ezáltal élettartama. Ezek a matracok egyedi méretezésben is rendelhetők, akár 140 kg-os testsúlyt is elbírnak. A 2 személyes matracfelületnek köszönhetően egyenletes a súlyeloszlásuk, és a kedvező ortopédiai kialakítás miatt frissen ébredünk reggel, javul az alvásminőségünk.

Fontos észben tartani, hogy a matracokra higiéniai okokból nem érvényes az elállási vagy visszaküldési garancia. Viszont ha nem csomagolja ki a matracát és úgy próbálja ki néhány napig, akkor lehetősége van kicserélni az ágybetétet, ha valamiért mégsem megfelelő. Ennek részleteiről egyeztessen kollégáinkkal, akár a teljes vételárat visszafizetjük.

Extrák a prémium matracokhoz

Az előzőekben említett pénzvisszafizetési lehetőségen túl 5 év garanciát vállalunk a matracokra. Aki már régóta használ különálló ágybetétet, tudja, hogy milyen hasznos egy matrachuzat alkalmazása is. Nálunk vásárolt matracára 60% kedvezménnyel vásárolhat új huzatot a garanciális időtartamon túl is. A prémium matracok rugós tekercsei 3,5 cm-es, N35-ös szabványú szivacsborítással készülnek. További részletekről érdeklődjön kollégáinktól vagy honlapunkon.