Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 281


A klasszikus sarokkanapé nem okoz csalódást

A KLASSZIKUS SAROKKANAPÉ NEM OKOZ CSALÓDÁST 


Az otthonunk egyik legfontosabb helyisége kétségkívül a nappali, éppen ezért annak kialakítását, berendezését semmiképp sem bízhatjuk a véletlenre. Egy jól megválasztott, klasszikus sarokkanapé remek választásnak bizonyulhat függetlenül attól, hogy milyen stílusú a lakásunk.

Az ülőalkalmatosságnak kiemelt szerepe van a nappaliban, hiszen ebben a helyiségben gyakran gyűlünk össze a családdal, hogy tévézzünk vagy beszélgessünk. Ha pedig vendégeket invitálunk magunkhoz, akkor őket is nagy valószínűséggel a lakásunknak ezen részén kínáljuk hellyel.

sarokkanapék többféle kivitelben készülnek, ráadásul az ízlésünknek megfelelő színben, illetve színkombinációban kérhetőek a szövetek. Így könnyen megtalálhatjuk azt a változatot, ami minden tekintetben megfelel az igényeinknek, és ami szépen passzol a lakásunkba is.

Mai írásunkban kicsit jobban is bemutatjuk a klasszikus sarokkanapékat, és többek között azt is elmondjuk, hogy miért érdemes mellettük dönteni.

 

Egy kis érdekesség a sarokkanapékról

Ha kíváncsiak vagyunk a sarokkanapék eredetére, akkor egészen az 1900-as évekig kell visszamennünk az időben. Ekkortájt történt ugyanis, hogy az emberek elkezdték kombinálni a hagyományos kanapékat a sarokülőkkel a nagyobb kényelem, illetve a jobb térkihasználás érdekében.

Ebben az időben egyre inkább fellendült a társasági élet, emiatt pedig szükség volt olyan bútordarabokra, amik kellően praktikusak voltak és akár szűkösebb helyeken is megoldhatóvá vált általuk az, hogy a jelenlévők kényelembe helyezzék magukat.

 Milyen előnyei vannak a klasszikus sarokkanapé használatának?

A klasszikus sarokkanapé egy nagyon időtálló ülőalkalmatosság, az egyszerű, letisztult, szögletes dizájnjának köszönhetően nem kell aggódni amiatt, hogy hamar kimegy a divatból. Bármilyen stílusú lakásban jól mutat, egy igazi unisex darab.

Mint ahogy a nevében is benne van, a sarokban is elhelyezhető közvetlenül a fal mellett, ami azt jelenti, hogy akár kis alapterületű nappalikban is jó választás lehet. Ugyanakkor igény szerint akár térbe is állíthatjuk, ha van hozzá elegendő helyünk. Jobbos, illetve balos kialakításban is megrendelhető, így az elképzeléseinknek megfelelően tudjuk elhelyezni.

Ami a kanapék színét illeti, vannak, amik esetében fix színkombinációk közül lehet választani, de vannak olyanok is, ahol a szövetek széles kínálatából válogathatunk. Ott van például a Montreál sarokülő, ami barna-fehér, drapp, szürke és aranyozott fekete árnyalatban is elérhető.

Van lehetőség arra, hogy a klasszikus sarokkanapékat megerősített vázszerkezettel kérjük, amire 5 év garancia jár. Adott esetben pedig szivacsos és gerincvédő zónával rendelkező, ortopéd rugós fekvőfelülettel is kérhetők.

 

Akár házba szállítással, összeszereléssel is rendelhető

Pontosan tudjuk, hogy a nagyobb méretű bútordarabokat nem olyan egyszerű bevinni a lakásba és az elemek összeszerelése is időt, energiát vehet igénybe. Éppen ezért nálunk plusz szolgáltatásként kérhető a házba szállítás, valamint a szakszerű összeszerelés, mellyel megspórolhatók a garanciális hibák és azok javítása.

Amennyiben egy kiváló minőségű, kényelmes, ugyanakkor időtálló kanapéra van szüksége, ami szépen mutat az otthonában, akkor mindenképp érdemes körülnéznie a webshopunk kínálatában.

Ha pedig kérdése van a termékekkel kapcsolatban, akkor bátran keresse fel az ügyfélszolgálatunkat, készségesen segítünk megtalálni a tökéletes ülőalkalmatosságot!