Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 281


A kétszemélyes kanapéágy bármely lakásba tökéletes választás

 

Amikor napirendre kerül az otthonunk kialakítása, berendezése, akkor ma már akár olyan praktikus, jól kihasználható bútordarabokat is választhatunk, mint amilyen például a kétszemélyes kanapéágy.


Ennek a bútornak az a különlegessége, hogy alapvetően kanapéként funkcionál, ám néhány könnyed mozdulat után egy kétszemélyes franciaággyá alakítható, ami kényelmes alvást, pihenést biztosít számunkra.


A kínálatunkban kapható modern kanapék között is találhat ilyen megoldást, ráadásul különböző fekvőfelületekkel, szövetekkel is kérheti a kiválasztott darabot, és akár a fekvőalkalmatosság szakszerű összeszerelésére is igényt tarthat.


Mai írásunkban a kétszemélyes kanapéágyakról fogunk egy kicsit bővebben is mesélni, érdemes lesz velünk tartania!


Egy kis történelem…


Az ággyá alakítható kanapék több évszázados múltra tekintenek vissza, ehhez hasonló megoldások már az ókori görögök, illetve rómaiak korában is léteztek, bár természetesen nem úgy, ahogy ma ismerjük őket. 


A kihúzható, ágyként is használható kanapék a 19. században indultak látványos fejlődésnek, amikor a lakásokban egyre inkább korlátozott volt a hely, emiatt pedig szükségessé váltak a többfunkciós, praktikusan használható bútordarabok.


Később, a 20. században ezek a típusú kanapék egyre népszerűbbé és elterjedtebbé váltak, amiben az is nagy szerepet játszott, hogy ezek már sokkal kényelmesebb változatok voltak, mint az elődeik.


A mai modern, nálunk is kapható kanapéágyak olyan kényelmi funkciókkal vannak felszerelve, melyek bárki számára tökéletes választássá teszik őket.


Milyen előnyei vannak a kétszemélyes kanapéágynak?


A kétszemélyes kanapéágy egyik legnagyobb előnye kétségkívül az, hogy kis helyen is elfér, hiszen alapvetően egy kettő-, esetenként háromszemélyes ülőalkalmatosságként működik. Ideális például ahhoz, hogy néhány vendéget hellyel kínáljunk az érkezésüket követően, vagy hogy néhány családtagunkkal kényelmesen elhelyezkedjünk az esti tévézéshez.


Ugyanakkor ezek a kanapék nemcsak ülő-, hanem fekvőhelyként is funkcionálnak, ha így akarjuk használni, akkor egyszerűen csak szét kell nyitnunk őket. Ez esetben egy kétszemélyes franciaágynak megfelelő fekvőfelület áll a rendelkezésünkre, ami a minőségi matracnak köszönhetően nagyon kényelmes.


Egy jól megválasztott kétszemélyes kanapéágy remek opció bármelyik lakásban, ahol a nappaliban szeretnénk megoldani az éjszakai alvást, vagy ha gyakran fogadunk vendégeket, akik nálunk is alszanak.


Igény esetén összeszerelést is vállalunk


Ahhoz, hogy minden tekintetben megfelelően lehessen használni a kétszemélyes kanapéágyat, és az hosszú távon is kiszolgálja az igényeket, nagyon fontos a gondos, szakszerű összeszerelés.


Amennyiben ezzel nem szeretne bajlódni, vagy nem biztos benne, hogy tökéletesen, hiba nélkül meg tudja oldani, akkor a rendelés leadásakor igényelhet összeszerelést. Ez esetben a munkatársaink házhoz szállítják a kanapét, majd ott össze is rakják az elemeket.


Bízunk benne, hogy ezek után nem kérdés, miért előnyös a kétszemélyes kanapéágy használata. A webshopunk kínálatában sokféle különböző stílusú, kialakítású változat között nézelődhet, de az általunk kínált bútorokat, illetve a választható szöveteket, matracokat a bemutatótermeinkben is megtekintheti. 


Ha pedig kérdése van, bátran keresse fel az ügyfélszolgálatunkat az oldalunk tetején megadott telefonszámokon vagy e-mail címen! Munkatársaink készségesen a rendelkezésére állnak és teljes körű tájékoztatást nyújtanak.