Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 281


Az ágyazható ülőgarnitúrák igazán praktikus bútordarabok

 

Az, hogy milyen bútordarabokkal rendezzük be az otthonunkat, nagymértékben meghatározza a kényelmünket, közérzetünket. Érdemes olyan praktikus megoldásokat választani, mint amilyenek az ágyazható ülőgarnitúrák is, azok ugyanis sokoldalúan használhatók, és akár egy konkrét problémára is megoldást tudnak nyújtani.


Kis alapterületű lakások esetében például sok esetben meg kell oldani, hogy a nappali alkalmas legyen az alvásra, mert a hálószoba gyerekszobaként funkcionál. Vagy ha van egy vendégszobánk, akkor úgy kell kialakítani, hogy kényelmes ülésre, illetve alvásra is lehetőség legyen benne.


Erre kínálnak remek alternatívát azok az ágyazható kanapék, melyek nyitott állapotban kétszemélyes fekvőfelülettel rendelkeznek, ezáltal pedig komfortos alvást tesznek lehetővé. Ha pedig ülőalkalmatosságként szeretnénk használni, akkor egyszerűen csak vissza kell állítanunk őket az eredeti pozíciójukba.


Mai írásunkban ezeket a rendkívül hasznos bútordarabokat fogjuk egy kicsit közelebbről is bemutatni. Lássuk, mit érdemes tudni róluk!


Az ágyazható ülőgarnitúrák nem új keletűek


A 19. században, a viktoriánus korban terjedtek el az ágyazható kanapék, amiket akkor még vastag matraccal és nehéz fémkerettel készítettek. Az első modelleket az amerikai A. H. Davenport and Company gyártotta, de ezek még nagyon bonyolultak és nehezen kezelhetőek voltak.


Az 1900-as évek elejétől viszont a funkcionalitás, a dizájn és a kényelmes használat is fontos szempontokká váltak. Ez idő tájt mutatta be a Simmons Bedding Company a Hide-a-Bed kanapét, amit már nagyon könnyen ággyá lehetett alakítani. Később ezek a bútordarabok is nagy fejlődésen mentek keresztül, a ma elérhető változatok pedig már minden kényelmi funkcióval el vannak látva.


Miért lehetnek hasznosak ezek a bútordarabok?


Mindenekelőtt azért tesznek jó szolgálatot az ágyazható ülőgarnitúrák, mert két funkciót is be tudnak tölteni: ülésre és alvásra egyaránt alkalmasak attól függően, hogy éppen melyikre van szükség.


Ez óriási segítséget jelent azokban a lakásokban, ahol a kis alapterület és a kevés szoba miatt a nappaliban kell megoldani az éjszakai alvást, de ahol kanapéra is szükség van ahhoz, hogy például hellyel tudjuk kínálni a vendégeinket.


Azok számára is nagyon hasznosak lehetnek ezek a bútordarabok, akik gyakran látják vendégül a barátaikat, rokonaikat, akik náluk is töltenek 1-2 éjszakát. Ez esetben is szükség lehet egy olyan kanapéra, ami ágyként is tud funkcionálni.


Miért érdemes tőlünk vásárolnia?


Cégünk egy 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás, ahol a bútorokat kiválóan képzett szakemberek készítik. Munkánk során nagy figyelmet szentelünk a magas minőséget képviselő, hosszú távon is időtálló alapanyagok használatára és a precíz munkavégzésre, mellyel garantáljuk a vásárlóink elégedettségét. Igény esetén a kanapékat nemcsak házig, hanem házba is szállítjuk, és össze is szereljük őket, hogy Önnek ezzel már ne kelljen bajlódnia.


Nem vitás, hogy nagy figyelmet kell fordítanunk arra, hogy milyen bútordarabokkal rendezzük be az otthonunkat. Az ágyazható ülőgarnitúrák sok esetben hasznunkra válhatnak, hiszen az igényeink szerint ágyként, illetve kanapéként is tudjuk használni őket például a nappaliban, a vendégszobában, de még akár a hálószobában is.


A webshopunkban elérhető bútorok esztétikus megjelenésűek és magas minőséget képviselnek, melynek köszönhetően garantáltan nem okoznak csalódást. Nézzen körül a kínálatunkban, ha pedig kérdése van, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen a rendelkezésére állnak.