Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 281


Az ülőgarnitúra bőrre hasonlító szövetből is készülhet

Nem vitás, hogy az otthonunk egyik legfontosabb helyisége a nappali, amiből nem hiányozhat egy megfelelő kialakítású kanapé sem. Az általunk választott ülőgarnitúra bőrre hasonlító szövetből is készülhet, ami több szempontból is ideális választás lehet.


Valljuk be, a bőr egy igazi klasszikus a bútorhuzatként használható anyagok között, és még ma is sokan előszeretettel készíttetik belőle kanapéjukat. Mellette szól, hogy nagyon dekoratív, elegáns megjelenést biztosít, mindamellett, hogy rendkívül tartós és időtálló is.


Előfordulhat azonban, hogy számunkra a valódi bőr valamilyen oknál fogva nem jön számításba. Szerencsére ez esetben sem kell lemondani az általa nyújtott előnyökről, hiszen a bőrhatású szövet is közel hasonló tulajdonságokkal, pozitívumokkal rendelkezik. 


A nappali legfontosabb bútordarabja: az ülőgarnitúra


A nappali jellemzően az a tér az otthonunkban, ahol többféle tevékenységet is szoktunk végezni. Itt gyűlik össze például a család apraja-nagyja, hogy együtt legyenek, tévézzenek vagy beszélgessenek. Ugyanakkor ez az a helyiség, ahol a vendégeinket is hellyel kínáljuk az érkezésüket követően, itt kínáljuk meg őket egy csésze kávéval vagy süteménnyel.


Sokszor pedig mi magunk is a lakásnak ezt a részét választjuk, amikor egy kicsit le szeretnénk pihenni, amikor megnézünk egy érdekes műsort, amikor elolvassuk az újságot vagy folytatjuk a kedvenc könyvünket.


Elengedhetetlen tehát, hogy a nappaliban legyen egy olyan ülőgarnitúra, ami amellett, hogy dekoratív, és szépen beleillik az enteriőrbe, jól bírja a mindennapi igénybevételt, és akár hosszú időn keresztül ki tudja szolgálni az igényeinket. Amennyiben az ülőgarnitúra bőrre hasonlító szövetből készül, minden elvárásnak meg fog tudni felelni.


Mit érdemes tudni a bőrhatású szövetről?


Mindenekelőtt azt érdemes tudni róla, hogy akárcsak a valódi bőr, a bőrhatású szövet is egy rendkívül népszerű választás, ugyanis közel hasonló kinézettel és pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul olcsóbb is.


Előnyei közé tartozik, hogy nem piszkolódik be könnyen, de ha ez mégis megtörténik, akkor könnyen meg lehet tisztítani, ennek köszönhetően sokáig meg tudja őrizni az eredeti kinézetét, szépségét.


Sok esetben elegendő, ha áttöröljük egy enyhén vizezett törlőkendővel vagy szivaccsal. A valódi bőrrel ellentétben nincs szükség állandó karbantartásra, ápolásra, kondicionálók és speciális tisztítószerek használatára.


Mivel nem állati eredetű anyagról van szó, így egy kifejezetten állat- és környezetbarát megoldásnak számít. Jó alternatívát jelenthet tehát azok számára is, akik etikai vagy környezetvédelmi okok miatt nem akarnak igazi bőrből készült termékeket használni.


A kiválasztott ülőgarnitúra bőrre hasonlító szövettel is választható


A kínálatunkban többféle méretű és kialakítású ülőalkalmatosság is megtalálható, melyek többek között bőrhatású szövettel is kérhetőek. Ott van például a kis méretű, modern Caracas sarokülő, ami ágyazható kivitelben készült, és ami rendelkezik egy praktikus ágyneműtartóval is.


Szivacsos, illetve rugós fekvőfelülettel is kérhető, igény esetén pedig nemcsak házhoz, hanem házba is szállítjuk, ahol a munkatársaink szakszerűen össze is szerelik. Az ülőgarnitúra bőrre hasonlító szövetből is kérhető, sok csodás szín közül lehet választani.


Amennyiben kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a szövetekről, a termékeinkről vagy a vásárlás menetéről, akkor vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!