Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 281


Kinek és miért előnyös választás a szétnyitható kanapé?

 Mindig izgalmas projekt, amikor a minden szempontból megfelelő berendezési tárgyak beszerzése kerül napirendre. Sok esetben érdemes olyan praktikus bútordarabok mellett dönteni, mint amilyen a szétnyitható kanapé.

Nehezen lehetne vitatkozni azzal a kijelentéssel, hogy a kanapé a nappali egyik legfontosabb bútora, hiszen itt szoktunk összegyűlni a családtagjainkkal, amikor valamilyen közös programot – pl. tévézést, társasozást – tervezünk, és itt kínáljuk hellyel a vendégeinket is.


A szétnyitható kanapék sokféle változatban elérhetőek, nemcsak a méretek, hanem a színek és formák tekintetében is különböznek. Így Ön is könnyedén rátalálhat arra, amelyik tökéletesen passzol az otthonába.


De miért is előnyösek ezek a bútordarabok, és kinek, illetve hol tesznek jó szolgálatot? Mai blogbejegyzésünkben ezt a témát fogjuk egy kicsit részletesebben is kitárgyalni, érdemes lesz velünk tartani.


Mi az a szétnyitható kanapé?


Mint ahogy a nevében is benne van, alapvetően egy kanapéról van szó, ami ülőgarnitúraként funkcionál a mindennapokban. Ez azt jelenti, hogy kényelmesen el tudunk helyezkedni rajta, amikor például tévét nézünk, újságot vagy könyvet olvasunk, esetleg beszélgetünk a családtagjainkkal, vendégeinkkel. 


A különlegessége abban rejlik, hogy egy egyszerű mozdulattal szét lehet nyitni, melyet követően már nem kanapé lesz, hanem egy kétszemélyes fekvőfelülettel rendelkező ágy, ami kényelmes pihenést, alvást biztosít.


Sok modell ágyneműtartóval is fel van szerelve, aminek köszönhetően nem kell külön megoldást találni az ágynemű tárolására. Ilyen például az általunk kínált Ohio szétnyitható kanapé is, amit – a többi változathoz hasonlóan – extra szivacsos és erősített ortopéd rugós matraccal is kérhet.


Hol, milyen esetben tesz jó szolgálatot?


Az ággyá alakítható kanapé tökéletes választás a nappaliba, a vendégszobába, a kis méretű hálószobába, sőt még akár a gyerekszobába is.


Nagy segítséget jelenthet például, ha a pároknak a nappaliban kell megoldaniuk az éjszakai alvást, mert a hálószobájukat babaszobává alakították, de akkor is nagyon hasznos lehet, ha gyakran fogadunk vendégeket, akik messziről érkeznek, és ezért fontos lenne, hogy nálunk tudjanak aludni.


Akkor is szuper megoldást kínál, ha kis méretű a hálószobánk, és az alapterület nem teszi lehetővé, hogy elhelyezzünk egy franciaágyat, vagy ha el is férne benne, akkor túl kevés hely maradna a többi bútornak.


Végül, de nem utolsósorban a gyerekszobába is kitűnő választás, ha a gyerkőc már nagyobb. Ha meghívja magához a barátait, akkor fontos lehet, hogy hellyel tudja kínálni őket, ugyanakkor a bútornak a kényelmes éjszakai alvásra is lehetőséget kell adnia.


Többféle szövettel is kérhető


Az általunk kínált szétnyitható kanapék sokféle szövettel kérhetőek, összesen 12 különböző típusból és 4-féle árkategóriából lehet válogatni. A fent említett Ohio ülőgarnitúra esetében például külön lehet szövetet választani a fekvőfelületre és a párnára, illetve külön a dekorcsíkra. Ami a szövetek színét illeti, a manapság divatos homok, cement, világosbarna és világosszürke is elérhető.


Látható tehát, hogy a szétnyitható kanapé egy rendkívül funkcionális, ennélfogva praktikus bútordarab, ami sok esetben ideális választás lehet. A kínálatunkban sokféle modell közül választhat, igény esetén pedig házba, összeszereléssel együtt is kérheti a szállítást. Ez esetben a munkatársaink gondoskodnak arról, hogy az Ön által rendelt bútordarab szakszerűen legyen összeállítva, ezzel elkerülve a későbbi meghibásodásokat.


Amennyiben kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni, állunk rendelkezésére!