Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 281


A helytakarékos ágyak nyújtotta pozitívumok

 A helytakarékos ágyak nyújtotta pozitívumok


Amikor az otthonunk kialakítása, berendezése kerül napirendre, akkor előbb vagy utóbb eljutunk arra a pontra, amikor az olyan helyiségek kerülnek fókuszba, mint a nappali, a háló- vagy a vendégszoba. Itt pedig remek választásnak bizonyulnak a helytakarékos ágyak.


Itt most nem a kisebb méretű ágyakra gondolunk, hanem azokra a kanapékra és ülőalkalmatosságokra, amiket egy egyszerű mozdulattal olyan ággyá tudunk alakítani, ami kényelmes pihenést, alvást tesz lehetővé. Mivel két funkciót is betöltenek, ráadásul ágyneműtartóval is fel vannak szerelve, így ezek nagyon praktikus bútordaraboknak számítanak.


Az ággyá alakítható kanapék nagyon változatos képet mutatnak, az egyes modellek méretben, kialakításban, színben is különböznek egymástól, és egyénileg dönthető el, hogy milyen szövettel, milyen színkombinációban, illetve milyen fekvőfelülettel kerüljenek legyártásra.


Mit érdemes tudni ezekről a szuper bútorokról? Mai írásunkban ezt a témát vesszük górcső alá, érdemes lesz velünk tartani.


Mik azok a helytakarékos ágyak?


Ahogy azt már említettük, nem a kisebb méretű ágyakról van szó, amik kisebb helyet foglalnak a méretesebb társaiknál. A helytakarékos ágyak alatt olyan normál vagy sarokban is elhelyezhető L alakú kanapékat értünk, melyeket könnyen ággyá tudunk alakítani, ha arra van szükség.


Egyszerűen csak annyit kell tennünk, hogy lehajtjuk a bukótámlát és máris használhatjuk ágyként, amin kényelmesen elférünk. Sok esetben adott a lehetőség, hogy különböző típusú fekvőfelülettel kerüljenek kialakításra a bútorok, így mindenki az egyéni igényei szerint választhat.


Miért lehetnek hasznosak?


Ahogy a nevükben is benne van, nagyon helytakarékos megoldást kínálnak, hiszen több funkciót is biztosítanak: kényelmes ülést, alvást, illetve az ágyneműtartónak köszönhetően tárolást is.


Remek szolgálatot tesznek a nappaliban. Például, ha a hálószobánkat gyerekszobává alakítottuk, és emiatt meg kell oldani az éjszakai alvást a nappaliban, vagy ha mondjuk egy garzonlakásban élünk, ahol a nappali egyben a hálószoba is. Szuper választások a vendégszobákba, illetve a gyerekszobákba és a kisebb alapterületű hálószobákba is, ahol fontos, hogy helyet spóroljunk.


Ha egy modern kialakítású, magas fekhelyes modell lenne a legideálisabb az Ön számára, akkor a Vigó kanapé könnyen elnyerheti a tetszését. Rendelkezik ágyneműtartóval, négy darab párna is jár hozzá és szivacsos, illetve ortopéd rugós változatban is elérhető.


Akár házba szállítással és összeszereléssel is kérheti őket


Igény esetén a megrendelt bútorokat nem házig, hanem házba szállítjuk, és a munkatársaink szakszerűen össze is szerelik őket, hogy Önnek ezzel ne kelljen bajlódnia. Ezt a szolgáltatásunkat többek között azért is szoktuk ajánlani, mert így elkerülhető a nem megfelelő összeállításból eredő problémák.


Bízunk benne, hogy ezek után már nem kérdés, miért is annyira nagyszerű bútorok a helytakarékos ágyak, és miért érdemes a használatuk mellett dönteni. Az általunk kínált modellek esztétikusak, időtállóak és strapabíróak, ha tehát ezek a szempontok fontosak, akkor bátran nézzen körül a kínálatunkban!


Az “Érdemes tudni” menüpontunkban sok hasznos információt talál a termékekkel, a rendeléssel, fizetéssel, illetve szállítással kapcsolatban, de ha van olyan kérdése, amire nem találja a választ, vagy bővebb tájékoztatásra tart igényt, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen rendelkezésére állnak.